Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών για τα περί συναντήσεως του π. Αντωνίου Παπανικολάου με τον Αρχιεπίσκοπο.

Από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ανακοινώνονται τα ακόλουθα: "O Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος δέχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε ακρόαση τον Αιδεσιμ. Πρεσβύτερο π. Αντώνιο Παπανικολάου κατόπιν αιτήματος του τελευταίου. Ο Μακαριώτατος δέχθηκε τον π. Αντώνιο όπως ακριβώς δέχεται κάθε πρόσωπο που αιτείται ακροάσεως, πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για κληρικό και δη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Ο Μακαριώτατος τόνισε στον π. Αντώνιο να έχει πίστη στον Θεό και εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Ο,τιδήποτε άλλο γράφεται ή λέγεται και ο,τιδήποτε ισχυρίζεται ή φέρεται να ισχυρίζεται ο π. Αντώνιος απέχει μακράν και της πραγματικότητας και της αληθείας."