Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Δοξολογία για την Απελευθέρωση της Λιβαδειάς.

Τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 τελέστηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Λεβαδείας, για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης από τους Τούρκους, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυθήρων κ. Σεραφείμ και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου πλαισιουμένων από τους κληρικούς της πόλης,  τις τοπικές αρχές, τους εκπαιδευτικούς και μαθητές των Σχολείων της Λιβαδειάς με τις σημαίες. Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του αναφέρθηκε στον πρωταγωνιστή της απελευθέρωσης της Λιβαδειάς Αθανάσιο Διάκο και τους λοιπούς  αγωνιστές της Επανάστασης του 1821, στους οποίους οφείλουμε τη λευτεριά της πατρίδας μας, και τους οποίους θα πρέπει να τιμούμε, αλλά και να διδασκόμαστε από την αγάπη τους για την πατρίδα, το ήθος τους και τις αξίες τους. Μετά τη Δοξολογία έγινε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο του Αθανασίου Διάκου στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού και κατόπιν ακολούθησε εκδήλωση με χορευτικά, θεατρικό και τραγούδια, που παρουσίασαν μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Λιβαδειάς.


 Οι φωτογραφίες προέρχονται από την ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων:  https://dimoslevadeon.gr/