Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

2η μέρα επίσκεψης Πατριάρχη Αλεξανδρείας στην Κινσάσα (ΦΩΤΟ).

Χαράς ευαγγέλια, ημέρα χαρμόσυνος και αιτία πνευματικής αγαλλιάσεως η παρουσία για δεύτερη ημέρα, (Παρασκευή, 29.3.2024) του πνευματικού μας πατέρα, του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου του Β', στην Ιερά Μητρόπολη Κινσάσας.

Ο Μακαριώτατος στην ευλογητή επίσκεψή του, κοντά στους Κονγκολέζους αδελφούς μας, με τις λευκές και αγνές ψυχές, της Ιεράς Μητροπόλεως Κινσάσας, ενέταξε και το πέρασμά του, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μάρκου της Μητροπόλεώς μας, που ως αύρα λεπτή ήλθε να ευφράνει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, νέων τε και γερόντων, οι οποίοι άφησαν τις καρδιές τους να εκδηλώσουν τα μύχια της ψυχής των αισθήματα, σεβασμού και υϊικής αγάπης πρός τον Πατέρα τους, αναγνωρίζοντας τους πολλούς Του κόπους και την θυσιαστική Του αγάπη για το σπουδαίο έργο της Ιεραποστολής, στις εσχατιές της Αφρικανικής Ηπείρου.

η  συνέχεια:  Εδώ