Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Εγκαίνια Βιβλιοθήκης Σουρλιγκείου Γηροκομείου Καναλίων.

Τα εγκαίνια του νέου προαυλίου χώρου και της Βιβλιοθήκης του Σουρλιγκείου Γηροκομείου θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 31/10, στις 11.30π.μ., στα Κανάλια Μαγνησίας. Θα ακολουθήσουν τα Αποκαλυπτήρια της προτομής του κτήτορος και ιδρυτού του Ιδρύματος μακαριστού Αθανασίου Γκαβαρδίνα, η οποία αποτελεί χορηγία του κ. Χαράλαμπου Τσιμά και έργο του γλύπτη Γεωργίου Χατζάκη.

Την νέα βιβλιοθήκη του Γηροκομείου Καναλίων, η οποία φιλοξενεί βιβλία και προσωπικά αντικείμενα του μακαριστού Αθανασίου Γκαβαρδίνα, κατά το ήμισυ, επιχορήγησε ο μεγάλος ευεργέτης Χαράλαμπος Τσιμάς. Ο κ. Τσιμάς, ανάμεσα στις πολλές δωρεές του, προσέφερε και δύο ιατρικά μηχανήματα, έναν καρδιογράφο και έναν απινιδωτή, για την εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος.

Τα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης και τα αποκαλυπτήρια της προτομής θα κάνει ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ενώ την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο κ. Ιωάννης Μόσχος, Δ/ντής του Ιδρύματος, η κ. Βασιλική Φάκα, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καναλίων και ο κ. Χαράλαμπος Τσιμάς, ευεργέτης του Ιδρύματος. Την κεντρική ομιλία θα πραγματοποιήσει ο κ. Απόστολος Κρεμαστάς, Πρόεδρος του Συλλόγου των Φίλων του Γηροκομείου Καναλίων, ο οποίος θα ομιλήσει για τον κτήτορα του Ιδρύματος, αείμνηστο Αθανάσιο Γκαβαρδίνα, ενώ την καταληκτήρια ομιλία θα κάνει ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος.

Εκ του Γραφείου Τύπου.