Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

''ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2020'' 23η ΗΜΕΡΑ – ΜΕΘΕΟΡΤΟΣ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ.

Στιγμές πρωτόγνωρες και αλησμόνητες, γεμάτες συγκίνηση και κατάνυξη έζησαν οι πιστοί που κατέκλυσαν τον Ναό και τον περιβάλλοντα αυτόν χώρο, συμμετέχοντας στον μεθέορτο Αρχιερατικό Εσπερινό, που εψάλη το απόγευμα ώρα 5.00 της κυριώνυμης ημέρας, του πανηγυρίζοντος Ιερού Ναού του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου πολιούχου και ονοματοδότου της ενορίας και του Δήμου αντιστοίχως, στο πλαίσιο των ενοριακών εορταστικών εκδηλώσεων «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2020», χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ρωγών κ. Φιλοθέου, πλαισιωμένου από τους εφημερίους του Ιερού Ναού.
Στη σύντομη και μεστή πνευματικών και πατριωτικών μηνυμάτων ομιλία του, ο Θεοφιλέστατος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Αγίου Δημητρίου, στην ανεκτίμητη προσφορά του προς το γένος μας και στην ολοζώντανη και θαυματουργό παρουσία του στη ζωή του κάθε πιστού.
Στην ιερά Ακολουθία το παρόν έδωσαν ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χ. Θεοχάρης, η Δήμαρχος του Δήμου κ. Μαρία Ανδρούτσου και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
Προ της απολύσεως της ιεράς Ακολουθίας, όλοι οι πιστοί με ιδιαίτερη συγκίνηση έψαλαν το κοντάκιο "Τη Υπερμάχω", προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου και τον Εθνικό μας Ύμνο.