Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας επισκέφθηκε στο γραφείο του τον νέο Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Χρήστο Καραγιάννη. Ο Σεβασμιώτατος μετέφερε στον κ. Κοσμήτορα, με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β' και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο πολυσχιδές έργο του. Επίσης ο Σεβασμιώτατος μετέφερε την επιθυμία του Μακαριωτάτου για μια ουσιαστική και βαθύτερη συνεργασία ανάμεσα στην Εκκλησία της Ελλάδος και τους καθηγητές και φοιτητές της Θεολογικής Σχολής. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και ευχάριστο κλίμα και τέθηκε το γενικό πλαίσιο της συνεργασίας της Εκκλησίας της Ελλάδος με την Θεολογική Σχολή.

Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας επισκέφθηκε στο γραφείο του τον νέο Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Χρήστο Καραγιάννη.

Ο Σεβασμιώτατος μετέφερε στον κ. Κοσμήτορα, με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β' και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο πολυσχιδές έργο του. Επίσης ο Σεβασμιώτατος μετέφερε την επιθυμία του Μακαριωτάτου για μια ουσιαστική και βαθύτερη συνεργασία ανάμεσα στην Εκκλησία της Ελλάδος και τους καθηγητές και φοιτητές της Θεολογικής Σχολής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και ευχάριστο κλίμα και τέθηκε το γενικό πλαίσιο της συνεργασίας της Εκκλησίας της Ελλάδος με την Θεολογική Σχολή.