Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Πανηγυρικός Εσπερινός εορτής Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στην πόλη των Τρικάλων.

dsc03526 resized 1024Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με κάθε μεγαλοπρέπεια, τελέσθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουλίου 2020 ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη εορτή του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στο υπό ανέγερση Ιερό Παρεκκλήσιο στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Κατά τη διάρκεια του Πανηγυρικού Εσπερινού, ο οποίος τελέσθηκε Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, συμμετείχε πλήθος πιστών και ευλαβών προσκυνητών οι οποίοι κατέκλισαν και εφέτος τον προαύλιο χώρο του Ναού περιμένοντας με ευλάβεια να προσκυνήσουν την Εικόνα του Αγίου.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Θεόκλητος ομίλησε καταλλήλως προς το εκκλησίασμα αναφερόμενος στα ποικίλα των χαρισμάτων του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου.