Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Πανηγύρισε η ιστορική Ιερά Μονή Παναγίας «Πελεκητής» Καρύτσας Δολόπων, της οποίας το Καθολικό είναι αφιερωμένο στην Ανάληψη του Κυρίου.

10 Custom

Πανηγύρισε η ιστορική Ιερά Μονή Παναγίας «Πελεκητής» Καρύτσας Δολόπων, της οποίας το Καθολικό είναι αφιερωμένο στην Ανάληψη του Κυρίου το εσπέρας της Τετάρτης 27 και Πέμπτης 28 Μαΐου 2020.

Με την ευχή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμοθέου τελέσθηκε την παραμονή η ακολουθία του Εσπερινού προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Θεοκλήτου Δήμου, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Γενεσίου της Θεοτόκου Πετριλίων συμπαραστατουμένου του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Αμφιλοχίου Παπανδρέου, Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς μας Μητροπόλεως και Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής και Πρεσβυτέρων της περιοχής.
Την κυριώνυμο ημέρα, προέστη της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της ως άνω Ιεράς Μονής.

1 Custom
2 Custom
3 Custom
4 Custom
5 Custom
6 Custom
7 Custom
8 Custom
9 Custom
10 Custom
11 Custom
12 Custom
13 Custom
14 Custom
15 Custom