Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 τα ΚΣτ΄ Παύλεια της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας., (βιντεο).

Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ανακοινώνει ότι από σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, άρχεται το πρόγραμμα εορτασμού των ΚΣτ΄ Παυλείων προς τιμήν του ιδρυτού της τοπικής μας Εκκλησίας Αποστόλου Παύλου. 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των ΚΣτ΄ Παυλείων καθώς και λεπτομέρειες για την διεξαγωγή των φετινών Παυλείων θα ανακοινωθούν δια της διαδικτυακής εκπομπής της έναρξης των φετινών Παυλείων, η οποία θα μεταδοθεί, σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουνίου στις 8:30 μ.μ.

Στην εκπομπή θα απευθύνει τον εναρκτήριο λόγο του για τα φετινά Παύλεια ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων ενώ θα παραχωρήσει συνέντευξη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος, μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής των Παυλείων. 

Την εκπομπή μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς μας Μητροπόλεως www.imverias.gr, το αντίστοιχο κανάλι μας στο Youtube και τη σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/IeraMhtrVeriasNaoushsKampaniasκαι να λάβετε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των ΚΣτ΄ Παυλείων.