Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Διαδικτυακά η Αγρυπνία της Κυριακής των αγίων 318 θεοφόρων πατέρων της Α´ Οικουμενικής Συνόδου από την Ευαγγελίστρια Πειραιώς.

Η Ενορία Ευαγγελιστρίας Πειραιώς θα μεταδώσει διαδικτυακά και μέσω της ιστοσελίδας www.enoriaendrasei.gr,:
• Την Ιερά Αγρυπνία (Όρθρος και Θεία Λειτουργία) ξημερώνοντας η Κυριακή των αγίων 318 Θεοφόρων Πατέρων της Α´ Οικουμενικής Συνόδου, από τις 21.45 έως τις 0.30 και
• Την Παράκληση προς τιμήν του Αγίου Λουκά του ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας από τις 18.00 έως τις 19.15.

Θα δοθεί έτσι η δυνατότητα σε όσους πιστούς το επιθυμούν, παρακολουθώντας ευλαβικά από το σπίτι τους, να συμμετέχουν εξ’ αποστάσεως με την προσευχή τους στα τελούμενα.
• Το LINK της μετάδοσης αγρυπνίας.
• Το LINK της μετάδοσης της Παράκλησης.
 

 

4 θείες Λειτουργίες την Κυριακή στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς!

Στην Ενορία Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και την απαραίτητη διαμόρφωση του χώρου, για την αποφυγή του συνωστισμού και την προστασία των συμμετεχόντων, τελούνται κάθε Κυριακή 4 θείες Λειτουργίες.
Συγκεκριμένα, κάθε Σάββατο βράδυ, 22.00 – 00.30, θα τελείται ιερά Αγρυπνία (Όρθρος και θεία Λειτουργία), με ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση από την ιστοσελίδα enoriaendrasei.gr και τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία».
Την Κυριακή το πρωί θα τελούνται 3 θείες Λειτουργίες.
• Η πρώτη με την ακολουθία του Όρθρου, 06.45 – 08.45,
• η δεύτερη 9.30 – 10.15 και
• η τρίτη 10.45 – 11.30
Θα δοθεί έτσι η δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους πιστούς, με ασφάλεια, να παρίστανται και να συμμετέχουν απρόσκοπτα στη θεία λατρεία.
Μένουμε ασφαλείς και συμμετέχουμε στην λειτουργική ζωή της Ενορίας μας!

 Εγγραφή στην κοινότητα «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει» στο Viber
Μπορείτε να εγγραφείτε στην κοινότητα «Ενορία εν δράσει» στο Viber για να ενημερώνεστε για τις δράσεις, τις μεταδόσεις και την προβολή video από παλαιότερες εκδηλώσεις του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.
1ος τρόπος: Μπορείτε να εγγραφείτε στη διεύθυνση: https://invite.viber.com/?g2=AQBLuT7S...
2ος τρόπος: Μπορείτε να στείλετε το κινητό σας τηλέφωνο στο email: info@enoriaendrasei.gr να στείλουμε πρόσκληση εγγραφής.

Έκκληση για τρόφιμα στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Η επιδημία συνεχίζεται και μαζί της, οι περιορισμοί που επέφερε στην καθημερινή μας ζωή.
Στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Πειραιώς καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να συνεχιστεί η λειτουργία του καθημερινού συσσιτίου των απόρων αδελφών μας.
Κύρια ανάγκη είναι η συγκέντρωση τροφίμων.
Κάνουμε έκκληση όσοι μπορούν να συνεισφέρουν με τρόφιμα στην προσπάθεια μας αυτή.
Η αγάπη και η φροντίδα για τον κάθε αδελφό που έχει ανάγκη, δεν γνωρίζουν περιορισμούς και δεν υπάρχει επιδημία που να μπορεί να τις ανακόψει.
Ο Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Πειραιώς (Γρ. Λαμπράκη 41) είναι ανοικτός από 7.00 π.μ. έως 7.30 μ.μ.
Περισσότερες πληροφορίες στο Πνευματικό Κέντρο Ευαγγελιστρίας (όπισθεν Ιερού Ναού) και στο τηλέφωνο 210 4125619.