Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Η ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΒΟΥΝΙΩΤΙΣΣΑΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ.

Με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη έγινε η υποδοχή της θαυματουργού ιεράς εικόνας του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, προερχόμενη εκ της Ενορίας των Μύλων του Δήμου Μεσαπίων – Διρφύων, το βράδυ της Τετάρτης 27 Μαρτίου 2019 στον Ιερό Ναό Παναγίας Παραβουνιώτισας Ερέτριας

 Η υποδοχή της ιεράς εικόνας έγινε  στα προπύλαια του Ιερού Ναού της Παναγίας Παραβουνιώτισας απο τον Εφημέριο του Ιερού Ναού Οικον. Χαράλαμπο Ραμαντανάκη και τον Πρεσβ. Κυριακό Δημητρίου, των ιεροψαλτών και των πιστών, που με ευλάβεια έσπευσαν να υποδεχθούν και να προσκυνήσουν το ιερό εικόνισμα του Τιμίου Προδρόμου επικαλούμενοι τις πρεσβείες του.

Την ιερά εικόνα, όπως κάθε χρόνο, κόμισε ο κ. Σπυρίδων Κατσανάς μετά της οικογενείας του, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.

Μετά την υποδοχή, τελέσθηκε η Ιερά Παράκληση προς τον Τίμιο Πρόδρομο, ακολούθως οι Ώρες και η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων και εν συνεχεία ολονύκτιο προσκύνημα συμμετεχόντων πολλών πιστών εώς τις πρώτες πρωινές ώρες, οπότε και αναχώρησε η ιερή εικόνα για τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ψαχνών.

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.