Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Εκδήλωση για τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα των Κυπρίων αγωνιστών Ε.Ο.Κ.Α. από τον αγγλικό ζυγό στο Ναύπλιο.

Ο Σύλλογος Φίλων του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος « ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ » σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. συνδιοργάνωσαν εκδήλωση την 1η Απριλίου 2019 με την ευκαιρία της 64ης επετείου από της ενάρξεως του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνος των Κυπρίων αγωνιστών Ε.Ο.Κ.Α. από τον αγγλικό ζυγό (1955-1959).












Την εκδήλωση πλαισίωσε το χορευτικό τμήμα του Λυκείου Ελληνίδων Άργους και το μουσικό σχήμα Βυζαντινοί Παραδοσιακοί Αντίλαλοι σε διδασκαλία και διεύθυνση του Κ. Ρούτουλα.

Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Τάσος Χατζηαναστασίου εκπαιδευτικός, με θέμα: « Η επικαιρότητα του Εθνικοαπελευθερωτικού Κυπριακού αγώνος ».

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Πρόεδρος του συλλόγου των φίλων του Ραδιοφωνικού Σταθμού Γεώργιος Φελέκης και ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Ναυπλίου Δ.Μπουγιώτης.