Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Εκδήλωση Εβδομάδας Ιερατικών Κλήσεων στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Κατόπιν των αναφερομένων στη Συνοδική Εγκύκλιο υπ' αριθμ. 2999 με αριθμ. πρωτ. 969/419/6-3-2019 κατά την «Εβδομάδα Ιερατικών Κλήσεων» (Γ΄ Εβδομάς Νηστειών, 25 Μαρτίου – 31 Μαρτίου ε.ε.) και στο πλαίσιο του σεμιναρίου υποψηφίων Κληρικών του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Την ευθύνη έχει ο Διευθυντής Προσωπικού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Ἀναστάσιος Βλαβιανός, προσκλήθηκε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Γρηγόριος Παπαθωμάς, Ιεροκήρυκας της καθ' ημάς Ιεράς Αρχιεπισκοπής και Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στον γραφικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου – Π. Ψυχικού, και εκφώνησε ομιλία με θέμα: «Η Ιερωσύνη αποτελεί φτερούγισμα, αρπαγή και προσφορά», κατά την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου της 28ης Μαρτίου ε.ε. και ώρα 19.30΄. Την ακολουθία και ομιλία παρακολούθησαν υποψήφιοι Κληρικοί, πιστοί ενορίτες και πλήθος κόσμου οι οποίοι είχαν ενημερωθεί εγκαίρως για την εκδήλωση.