Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Υποδοχή Παναγίας του Τιχβίν στον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Αττικής (ΦΩΤΟ).

Αγία Βαρβάρα | Δήμητρα Παναγοπούλου

Με ιδιαίτερη εκκλησιαστική λαμπρότητα και με αισθήματα πνευματικής χαράς ο Ιερός κλήρος και πλήθος πιστών υποδέχτηκαν, σήμερα Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, την Ιερά και σεβασμία Εικόνα της Παναγίας Οδηγητρίας και Ελεούσης του Τιχβίν της Ρωσίας (παλαιού αντιγράφου του 1700) στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Αττικής.
Με προεξάρχοντα, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλιουπόλεως κ. Θεόδωρο, τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιλίου κ. Αθηναγόρα, τον Θεοφ. Επίσκοπο Ανδίδων κ. Χριστόφορος, τον Σεβ. Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Αντώνιο, τον πρεσβευτή σύμβουλο της Πρεσβείας της Ρωσίας κ. Όλεγκ Μπρεντίχιν, τον β’ γραμματέα της πρεσβείας της Ρωσίας κ. Θιοντόρ Καλαΐντοφ, τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας κ. Γεώργιο Καπλάνη, Αντιδημάρχους και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης της Αγίας Βαρβάρας, τους εκπροσώπους της Σχολής Πεζικού και άλλους εκπροσώπους των Αρχών και πλήθος ευσεβούς λαού, η Αθήνα υποδέχθηκε το Ιερό Εικόνισμα της Παναγίας.
η συνέχεια: Εδώ