Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Σερρών: «Η Αγιοταφιτική Αδελφότητα δόξα και καύχημα του Γένους των ορθοδόξων» (ΦΩΤΟ).

Σέρρες | Χρήστος Καναρόπουλος

Ιδιαίτερη αναφορά από τον εορτάζοντα ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού της πόλης των Σερρών έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, σχετικά με τα όσα είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας για το μέγα θαύμα του αγίου Φωτός, που αναβλύζει, κάθε Μέγα Σάββατο από τον Πανάγιο Τάφο του Αναστάντος Κυρίου μας.
Την Γ' Κυριακή των Νηστειών, ή Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, όπως αποκαλείται, ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Θεολόγος, χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και προεξήρχε της θείας Λειτουργίας, στον περικαλλή ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού Σερρών, πλαισιούμενος από τους Εφημερίους του Ναού και τους Ιεροδιακόνους της Ι. Μητροπόλεως, με την συμμετοχή εκατοντάδων Σερραίων, που προσήλθαν για να να λάβουν την χάρη και την ευλογία του Τιμίου Σταυρού του Κυρίου μας, για την συνέχιση του πνευματικού τους αγώνα, κατά το υπόλοιπο διάστημα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.
η συνέχεια: Εδώ