Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Η ΤΙΜΙΑ ΚΑΡΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΪΔ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και ευλάβεια η Κωμόπολη του Μαντουδίου υποδέχθηκε την Κυριακή της Ορθοδοξίας 17 Μαρτίου 2019 την Τιμία Κάρα του Οσίου Δαβίδ.

 Η υποδοχή πραγματοποιήθηκε στην είσοδο της Κωμοπόλεως με κάθε εκκλησιαστική Τάξη. Ακολούθησε Λιτάνευση της Τιμίας Κάρας και της Ιεράς Εικόνας του Οσίου Ιωάννου του Καλυβίτου μέχρι την Πλατεία, όπου έγινε Δέησις. Ακολούθησε Κατανυκτικός Εσπερινός με Αρτοκλασία και Κήρυγμα από τον ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Δαμασκηνό Μάκρα. Στις Ιερές ακολουθίες συμμετείχαν οι ιερείς της περιφερείας με επικεφαλής τον Αρχιερατικό Επίτροπο Αιγαίων-Νηλέως π. Κων/νο Λιάσκο. Παρευρέθησαν οι Αρχές της Κωμοπόλεως μετα του Δημάρχου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων καθώς και παιδιά των Σχολείων. Μεγάλη ήταν και η συμμετοχή των κατοίκων σε όλες τις ιερές ακολουθίες καθώς και στην Ιερά Παράκληση, τον Αγιασμό και την Αγρυπνία που ακολούθησε.


Η Τιμία Κάρα θα παραμείνει στον Ιερό Ναό έως την Πέμπτη 21 Μαρτίου. Ο Ναός θα παραμένει ανοικτός όλη την ημέρα και θα τελούνται ιερές ακολουθίες.