Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Στην Ανάληψη η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Γιάτρισσας Ομιλία του Γέροντος Αντύπα Αγιορείτου στην Ανάληψη Βόλου.


 Ιδιαίτερη ευλογία συνιστά η έλευση και ολιγοήμερη παραμονή στην πόλη μας, της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Γιάτρισσας, η οποία φυλάσσεται στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Λουτράκι Κορινθίας. Η Ιερά Εικόνα θα αφιχθεί στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, την Τρίτη 26/3, στις 6μ.μ. Θα ακολουθήσει η ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου, στο τέλος του οποίου θα ομιλήσει ο Αρχιμ. Γέρων Αντύπας, από το Ιβηριτικό Κελλίο της Αγίας Άννης Αγίου Όρους με θέμα «Θεοτόκε η ελπίς πάντων των Χριστιανών».
Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Γιάτρισσας θα παραμείνει προς προσκύνηση στον Ναό έως την Κυριακή 31/3, οπότε θα αναχωρήσει, μετά την Θεία Λειτουργία. Καθόλη την παραμονή της στην πόλη μας, ο Ναός θα παραμένει ανοικτός από τις 7π.μ. έως τη 1μ.μ. και από τις 4 έως τις 9μ.μ.
 
  Εκ του Γραφείου Τύπου.