Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Άκουσε καλό μου παιδί.

ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ!
«Άκουσε καλό μου παιδί»
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΓΑΠΗΣ!Απομαγνητοφωνημένες συνεντεύξεις τις οποίες οργάνωσε ο ΗΛΙΑΣ ΛΙΑΜΗΣ

Με την απονομή των βεβαιώσεων στους 34 συμμετέχοντες που πληρούσαν τις προϋποθέσεις, ολοκληρώθηκε το Επιμορφωτικό Σεμινάριο «Διοίκηση και Ηγεσία», που διοργάνωσε η Ενορία Ευαγγελιστρίας Πειραιώς με την συνεργασία του Συνδέσμου Επιστημόνων Πειραιώς.
Την απονομή των βεβαιώσεων  έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.
Εκδόσεις «ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ»

ISBN: 978-960-9794-40-4, Σελ.: 244 
 
Το βιβλίο καταγράφει ερωτήματα νέων και εφήβων, όπως διατυπώθηκαν στον μακαριστό Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλο. Οι απομαγνητοφωνημένες απαντήσεις διασώζουν την εμπειρία και το χάρισμά του να επικοινωνεί με τους νέους, αλλά και τη φλογερή αγάπη, όπως εκδηλωνόταν κάθε φορά που απευθυνόταν σ’ εκείνους!
Εκείνοι τον ρωτούν με όλο τον νεανικό τους αυθορμητισμό κι εκείνος απαντάει με απλότητα, αμεσότητα και βάθος, που θυμίζει το ύφος και το ήθος φωτισμένων γεροντάδων, παλαιών και συγχρόνων.
Μέσα από συνεντεύξεις που συντόνισε και κατέγραψε ο Ηλίας Λιαμής, μαθητεύουμε κι εμείς στον τρόπο προσέγγισης  παιδιών, εφήβων και νέων,  που συχνά «τους  χάνουμε», χωρίς να ξέρουμε το «γιατί».
Ένα βιβλίο συνάντησης των νέων με την ορθόδοξη πνευματικότητα, με οδηγό έναν μακαριστό Επίσκοπο, που αγάπησε με όλη του την καρδιά τον Θεό και τη νέα γενιά!