Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Εκδήλωση προβολής Εθελοντισμού (EVS) την 20η Ιουνίου 2018.

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου και ώρα 8:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως (ΟΧΕΛ) της Λιβαδειάς η ενημερωτική εκδήλωση για την προβολή της «Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας» του πρoγράμματος ERASMUS+ της Ε.Ε. που υλοποιούν τα Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Αρχιμανδρίτης Θεόδωρος Μίχας ως εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Ποιμενάρχη μας κ. Γεωργίου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν βιντοπαρουσιάσεις από το έργο των εθελοντών στα Ιδρύματα: Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμΕΑ «ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ», Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων «ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ» Λεβαδείας και Ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων «ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ» Θηβών. Προβλήθηκε επίσης σύντομο βίντεο για τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το έργο του Αριστοφάνη «ΟΡΝΙΘΕΣ» σε επίκαιρη έμμετρη διασκευή του κ. Δημητρίου Τζουβάλη, με την συμμετοχή των εθελοντών.
Τέλος, οι εθελοντές έλαβαν τα συγχαρητήρια της διευθύντριας του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων «ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ» κας Νεκταρίας Αργυρίου, η οποία τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα και λουλούδια.