Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Η Σ.Μ.Υ. στο Διδυμότειχο.

SAM_9951
Το Διδυμότειχο επισκέφθηκαν οι τριτοετείς σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) του Στρατού Ξηράς, που εδρεύει στα Τρίκαλα, στην καθιερωμένη ετήσια εκπαιδευτική εκδρομή τους, την Πέμπτη 27 Ιουνίου ε.ε.
Στα πλαίσια αυτής της επίσκεψης συναντήθηκαν με τον Σεβ. Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερωτρίας, ο οποίος αφού τους ανέλυσε το αποστολικό χωρίο «σὺ οὖν κακοπάθησον ὡς καλὸς στρατιώτης ᾿Ιησοῦ Χριστοῦ» (Τιμ. 2.3) και συσχέτισε το φρόνημα του χριστιανού με το ήθος και την αγωνιστικότητα του στρατιώτη, τους ενημέρωσε για την ιστορία του τόπου και το έργο της τοπικής Εκκλησίας και τους διένειμε την Καινή Διαθήκη σε παραλλαγή ως ευλογία, για πνευματικό εφόδιο στη ζωή τους, όπως τόνισε.