Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΔΗΛΩΣΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΟΥ κ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ.


ΕΠΙ ΤΗ ΕΚΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
ΚΥΡΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
Βαθιά θλίψη και οδύνη, μας προξένησε η πρόωρη εκδημία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κυρού Ιγνατίου.

Ο μακαριστός, πλέον, προσφιλής μας αδελφός και συλλειτουργός, υπήρξε αληθώς πρότυπο υπομονής, αγάπης και καρτερικότητος, τόσο κατά τη διάρκεια της Επισκοπικής του διακονίας όσο και κατά την τελευταία δοκιμασία της ασθενείας του.
Ως γνήσιος ποιμένας και μετριοπαθής Ιεράρχης της Εκκλησίας της Ελλάδος διακρίθηκε για την ταπείνωση, την ανεξικακία και την συγχωρητικότητά του.
Διατηρώντας πάντοτε την αγαθή ανάμνηση της άριστης γειτονίας μας και της άψογης συνεργασίας μας, προσευχόμαστε για την ανάπαυση της ψυχής του.

† Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ