Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Επίσκεψη του Σεβ. Μητροπολίτου Μάνης στο Γυμνάσιο και Λύκειο Καρδαμύλης, (ΦΩΤΟ).

Σήμερα το πρωί ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ', συνοδευόμενος από τον αρχιερατικό επίτροπο Λεύκτρου π. Ιωάννη Κουρεντζή και το διάκονο π. Χριστόδουλο Κρουστάλλη, επισκέφτηκε το Γυμνάσιο και το Λύκειο Καρδαμύλης.

Αρχικά στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου το Σεβασμιώτατο προσφώνησε, εκ μέρους του συλλόγου των εκπαιδευτικών των δυο σχολείων, η καθηγήτρια κα Μπαρδοπούλου η οποία εξέφρασε τη μεγάλη χαρά όλων για την επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου στο σχολείο. Στη συνέχεια ο Σεβ. μιλώντας σε παιδιά και εκπαιδευτικούς ανέλυσε το ιερό τρίπτυχο: πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, ενώ για περίπου μια ώρα απαντούσε σε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που του έθεταν τα παιδιά, ενώ στο τέλος ο Σεβ. διένειμε σε όλα τα παιδιά αναμνηστικό ενθύμιο.
Στη συνέχεια στο γραφείο των καθηγητών ο Σεβ. είχε εποικοδομητικό διάλογο με τους εκπαιδευτικούς και εκπροσώπους των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων για θέματα της παιδείας.