Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.

Την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών πραγματο-ποιήθηκε μουσικοχορευτική εκδήλωση στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την πανήγυρη της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών. Τα χορευτικά τμήματα της ενορίας παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από την Μακεδονία, την Θεσσαλία,τον Έβρο, τα Νησιά Ιονίου και την Μικρά Ασία. Συμμετείχαν με παλμό και ζωντάνια εκατόν τριάντα χορευτές όλων των ηλικιών.
Ο Προϊστάμενος του Ι. Ναού, Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Σπυρίδης, στον σύντομο χαιρετισμό του έδωσε αναστάσιμες ευχές και τόνισε πως, όταν οι λαοί αποκόπτονται από τις ρίζες τους και το παρελθόν τους, αδυνατούν να κατανοήσουν το παρόν και πτωχεύουν. Γι’ αυτό πρέπει να κρατούμε την υγιή παράδοσή μας. Απένειμε επίσης αναμνηστικά δώρα στους χοροδιδασκάλους.
(Για να δείτε φωτογραφίες από την μουσικοχορευτική εκδήλωση πατήστε εδώ.)
Την Τετάρτη 25 Απριλίου το απόγευμα, οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών συνεχίστηκαν με Χορωδιακή Συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν, εκτός από τις τρεις χορωδίες του Ιερού Ναού, η χορωδία του Κ.Α.Π.Η. Νιγρίτας «Η Γερακίνα» και η Νεανική χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς. 
Στο τέλος της εκδήλωσης ο π. Ιωάννης Σπυρίδης, αφού ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και όσους βοήθησαν στην ολοκλήρωση του πανηγυρικού διημέρου, επέδωσε αναμνηστικά δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες.
Στις ιερές ακολουθίες και τις εορταστικές εκδηλώσεις παρέστησαν: ο Δήμαρχος Πέλλας, οι βουλευτές του Νομού, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της Αστυνομίας και των φορέων της πόλεως, ενώ εντυπωσιακή υπήρξε η παρουσία του κόσμου.

(Για να δείτε φωτογραφίες από την χορωδιακή συνάντηση πατήστε εδώ.)