Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Ιερά Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Βαλτινού και υποδοχή Ιεράς Εικόνος Παναγίας «ΒΑΛΤΙΝΙΩΤΙΣΣΑΣ» έμπροσθεν προπυλαίων του Ιερού Ναού ΤΡΙΤΗ 1 ΜΑΪΟΥ 7:00 μ.μ..

001
001 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΤΡΙΤΗ 1 ΜΑΪΟΥ
7:00 μ.μ.: Υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΒΑΛΤΙΝΙΩΤΙΣΣΑΣ» υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, του Κλήρου και του Λαού, έμπροσθεν Των προπυλαίων του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Βαλτινού Τρικάλων.

7:10 μ.μ.: Δέησις επὶ τη αφίξει της Ιεράς Εικόνος και εν συνεχεία Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.
8:00 μ.μ.: Ιερά Λιτάνευση των Ιερών Εικόνων της Παναγίας «ΒΑΛΤΙΝΙΩΤΙΣΣΑΣ» και του Αγίου Αθανασίου πέριξ του Ιερού Ναού.
ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΪΟΥ
999999997:30 π.μ.: Όρθρος και εν συνεχεία Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας, Θείου Κηρύγματος και το ύψωμα του Αγίου.
Παρακαλούνται οι φιλέορτοι και φιλακόλουθοι Χριστιανοί να προσέλθουν και να λάβουν τη χάρη και ευλογία της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Αγίου Αθανασίου.