Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή στη Μητρόπολη Μάνης, (ΦΩΤΟ).

Σήμερα, Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 επεσκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ' ο εντιμότατος Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, στο Επισκοπείο Μάνης, στο Γύθειο και ο Σεβασμιώτατος εδέχθη τον κ. Υπουργό με ιδιαίτερη χαρά και χριστιανική αγάπη.

Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων επί επίκαιρων κοινωνικών θεμάτων και ειδικότερα σχετιζομένων με την θάλασσα και τις παραλίες των κόλπων Λακωνικού και Μεσσηνιακού.
Ο Σεβ. τόνισε οτι η τοπική Εκκλησία θεωρεί μέγιστο δώρο του Θεού την θάλασσα στην όλη περιοχή και υπογράμμισε την συμβολή και της Εκκλησίας στην αξιοποίησή της για το γενικότερο καλό των Μανιατών, όλων των Ελλήνων και των ξένων επισκεπτών, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.
Τέλος ο κ. Υπουργός ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τη συμβολή της Εκκλησίας στο τομέα αυτό,
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης παρευρέθησαν ο πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Μάνης π. Συμεών Λαμπρινάκος, ο Διοικητής της 5ης ΠΕΔΙΛΣ Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Σπύρος Κοντομάρης και ο Λιμενάρχης Γυθείου πλωτάρχης Λ.Σ. κ. Γιαννουράκος.
Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε ως δώρο στον κ. Υπουργό ένα βιβλίο σχετικό με την Μάνη.