Στα πλαίσια της εβδομάδας υλοποίησης εθελοντικών δράσεων των σχολείων, ομάδα μαθητών του Γυμνασίου Αλιάρτου μαζί με καθηγητές τους επισκέφθηκαν την Τρίτη 24 Απριλίου ε.έ. τις κοινωνικές και φιλανθρωπικές δομές της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στη Λιβαδειά, με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά το έργο που επιτελείται.
Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων “Ο ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ”,  το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδος ΑΜΕΑ  “Ειδική Παιδεία” καθώς και τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Κοινωνικών Δομών της Μητροπόλεώς μας ” Η ΑΡΩΓΗ”.

Στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδος ΑΜΕΑ  “Ειδική Παιδεία”, που βρίσκεται στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων “Ο ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ”, ενημερώθηκαν από τους υπευθύνους για το έργο του Κέντρου και συμμετείχαν στις δραστηριότητες με τα παιδιά του Κέντρου. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τους χώρους του Θεραπευτηρίου και ενημερώθηκαν από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Γεώργιο για το έργο που επιτελεί το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων, συνομίλησαν με τους τροφίμους, τραγούδησαν και έπαιξαν μαζί τους. Κατόπιν επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Κοινωνικών Δομών “Η ΑΡΩΓΗ”, όπου ενημερώθηκαν από τους εθελοντές για το έργο στήριξης των εμπεριστάτων συνανθρώπων μας.
Τους μαθητές υποδέχθηκε, ξενάγησε και τους μίλησε για τις δομές και όλο το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος, ο οποίος στο τέλος έδωσε στα παιδιά ευλογίες και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο, δύναμη και υγεία.