Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως κ.κ Βαρνάβας, στην Λαχαναγορά Θεσσαλονίκης.

Δελτίο Τύπου
Την Τρίτη 24 Απριλίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία, η οποία τελέσθηκε στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης εντός της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης στη Μενεμένη.

Ο Σεβασμιώτατος στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τέλεσε τρισάγιο εις μνήμην των κεκοιμημένων εμπόρων και εργαζομένων της Λαχαναγοράς και αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών της διοίκησης, των εμπόρων και των εργαζομένων ενώ ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη στο έργο τους για την εύρυθμη λειτουργία του τόσο ζωτικού αυτού τμήματος της πόλης.
Τη Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριος Χαμπίδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων της Αγοράς κ. Ιωάννης Χαραλαμπίδης, μαθητές από τα Εκπαιδευτήρια «Ο Απόστολος Παύλος», που πραγματοποιούσαν εκπαιδευτική εκδρομή στη Λαχαναγορά, καθώς και πολλοί εργαζόμενοι.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως.