Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Απεστάλη το πρώτο φορτηγό για την ενίσχυση των εμπεριστάτων αδελφών μας στη Δυτική Αττική από την Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος.

Η Ιερά Μητρόπολις μας συμπάσχουσα στο δράμα και το πένθος που ζουν οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής απέστειλε το πρωί της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου το πρώτο φορτηγό με είδη ανδρικού - γυναικείου και παιδικού  ρουχισμού και υποδημάτων με σκοπό την ενίσχυση των κατοίκων του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας και του Δήμου Μεγαρέων που επλήγησαν από την Θεομηνία και τις φονικές πλημμύρες.

        Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος από την πρώτη κιόλας ημέρα της καταστροφής,  σε γραπτή επικοινωνία που είχε με τον Ποιμενάρχη της Ιεράς Μητροπόλεως  Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνο τον διαβεβαίωσε ότι η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος εκτός από τις προσευχές που αναπέμπει στον Ύψιστο για την ανάπαυση των ψυχών των  αδικοχαμένων αδερφών μας από τις καταστροφικές πλημμύρες των προηγουμένων ημερών,  θα προσφέρει και ηθική και υλική βοήθεια  στους εμπεριστάτους πιστούς του ποιμνίου του με κάθε είδους βοήθεια, την οποία θα υποδείξει ο Σεβασμιώτατος κ. Κωνσταντίνος.
         Κατόπιν συνεννοήσεως,  από την Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων ζητήθηκαν είδη ρουχισμού και υποδημάτων , τα οποία η Μητρόπολις μας εφύλαττε στις αποθήκες του Πνευματικού - Διοικητικού Κέντρου και έτσι με απόφαση του Σεβασμιωτάτου σήμερα το πρωί της Τετάρτης αναχώρησε  από το Πνευματικό - Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως μας το πρώτο φορτηγό με 197 μεγάλα δέματα με τα ως άνω είδη.
        Ο Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε την Μεταφορική Εταιρία του κ. Θεοφάνους Καρμάλη από την Λαμία,  ο οποίος προσεφέρθη να μεταφέρει τα δέματα δωρεάν.