Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ Ι. ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ.


Γίνεται γνωστό στους ευλαβείς χριστιανούς ότι, με αφορμή την επικείμενη Πανήγυρη του Ι. Ναού Αγίας Βαρβάρας Χαλκίδος, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω Ιερές Ακολουθίες:


Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017
ώρα 8.30 μ.μ.: Προεόρτιος Ιερά Αγρυπνία μετ’ αρτοκλασίας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα εκτεθεί για προσκύνηση ιερό Λείψανο της Αγίας. 

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017
ώρα 7.30 π.μ.:  Όρθρος.
ώρα 4.30 μ.μ.: Εσπερινός και παράκληση στην Αγία Βαρβάρα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα εκτεθεί για προσκύνηση ιερό Λείψανο της Αγίας. Θα ακολουθήσει κήρυγμα από τον Ιεροκήρυκα π. Τιμόθεο Μπαϊμπάκη, με θέμα τα ΙΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2017
ώρα 7.00 π.μ.: Όρθρος και Θεία Λειτουργία, επί τη μνήμη του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου.
ώρα 4.30 μ.μ.: Εσπερινός και Ακολουθία του Αγιασμού για την πρωτομηνιά. 

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017
ώρα 7.30 π.μ.:  Όρθρος και Ιερό Ευχέλαιο. 
ώρα 4.30 μ.μ.:  Εσπερινός.

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017
ώρα 7.30 π.μ.:  Όρθρος. 
ώρα 4.30 μ.μ.:  Μέγας Εσπερινός.

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017
ώρα 7.00 π.μ.: Όρθρος και Θεία Λειτουργία.
ώρα 6.00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός ΑρχιερατικόςΕσπερινός της εορτής της Αγίας Βαρβάρας, μετ’ αρτοκλασίας και θείου Κηρύγματος κατά τη διάρκεια του οποίου θα εκτεθεί για προσκύνηση ιερό Λείψανο της Αγίας.
Θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ.

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017
ώρα 7.00 π.μ.: Όρθρος και πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στη μνήμη της Αγίας Βαρβάρας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα εκτεθεί για προσκύνηση ιερό Λείψανο της Αγίας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.
ώρα 5.00 μ.μ.: Εσπερινός της εορτής του Αγίου Σάββα και παράκληση στην Αγία Βαρβάρα κατά τη διάρκεια της οποίας θα εκτεθεί για προσκύνηση ιερό Λείψανο της Αγίας.

Καλούνται οι φιλάγιοι χριστιανοί μας να προσέλθουν στις Ιερές Ακολουθίες και να λάβουν την ευλογία του Θεού δια της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας.