Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Πάνδημη εορτή της Προστάτιδος της Κατερίνης (ΦΩΤΟ).

Κατερίνη, Χρήστος Καναρόπουλος

Σύσσωμος ο Λαός της Κατερίνης, απέδωσε και φέτος τις οφειλόμενες τιμές και την ευγνωμοσύνη του, στην Πολιούχο και προστάτιδα της πόλεως Αγία ένδοξη, Μεγαλομάρτυρα και πανσόφου Νύμφης του Χριστού Αικατερίνη.
Του πανηγυρικού Όρθρου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ. Μελίτων, πολιός Ιεράρχης του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ο οποίος προέστη και της λαμπρής πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, στην οποία συλλειτούργησαν ο Αρχιεπίσκοπος Βεράγιας κ. Ευγένιος (Πατριαρχείο Ρωσίας), Τριπόλεως κ. Θεοφύλακτος (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας), Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεος, οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Μεθώνης κ. Κλήμης, ο και Αρχιγραμματέας της Ι. Συνόδου, και Αρούσης κ. Αγαθόνικος (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας) καθώς και ο Ποιμενάρχης της εορτάζουσας πόλεως της Μακεδονίας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος.

η συνέχεια Εδώ