Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: ΜΕ'' ΙΕΡΟ'' ΓΚΟΛ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ.

Με γκόλ από τον "12ο παίκτη" της ομάδας του Ερμή Κιβερίου Ιερέα π. Πέτρο Αθανασόπουλο, στα πλαίσια του αγιασμού της ομάδας στο γήπεδο της Λέρνας, ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα η προετοιμασία της Αργολικής ομάδας που φέτος αγωνίζεται στα σαλόνια της  Γ΄ Εθνικής.

 
Η τοπική ομάδα του Ερμή Κιβερίου είναι φέτος νεοφώτιστη στην Γ' Εθνική και ευελπιστεί για μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ομάδας Αθ. Νταβέλος
Η ομάδα έκανε την πρώτη της προπόνηση στο γήπεδο της με παρόντες όλους τους παίκτες που θα έχει στην διάθεση της καθώς και του προέδρου της Αντώνη Λυμπέρη και του αντιπροέδρου Αθανασίου Νταβέλου.
Φέτος η ομάδα του Κιβερίου συμπληρώνει 50 χρόνια πορείας στο Αργολικό ποδόσφαιρο.
Ο Ιερέας Πέτρος Αθανασόπουλος, ο οποίος είναι εφημέριος του Ιερού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κιβέρι Αργολίδος κάθε χρόνο στο τέλος του Αγιασμού, για ευλογία και για το καλό της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν κάνει και το πρώτο σουτ στο τέρμα της ομάδας.

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ