Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΙΜΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΙΡΥΝΘΑ.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΤΙΜΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΝΕΑΣ ΤΙΡΥΝΘΑΣ
Γίνεται γνωστό ότι, στις 31 Αυγούστου 2017 , που η εκκλησία μας εορτάζει την κατάθεση της Τιμίας Ζώνης ,πανηγυρίζει ο Ενοριακός ιερός ναός της Τιμίας Ζώνης Ν. Τίρυνθας.
Την παραμονή της εορτής ,Τετάρτη 30 Αυγούστου και ώρα 8.00μμ, θα ψαλλεί  Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος προεξάρχοντος του Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Αργολίδος ,Χρυσοστόμου Παππυλέση.

Περί ώρα 9.30μμ θα γίνει η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος παιανιζούσης της Φιλαρμονικής του Δήμου Ναυπλιέων.
Ανήμερα της εορ΄της Πέμπτη 31 Αυγούστου και ώρα 0.7.00πμ θα ψαλλεί η ακολουθία του όρθρου και Αρχιερατική θεία λειτουργία χοροστατούντος και λειτουργούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Νεκταρίου.
Το απόγευμα της εορτής και ώρα 7.00μμ θα ψαλλεί ο μεθεόρτιος εσπερινός - παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο και Αγιασμός επί της έναρξης του νέου εκκλησιαστικού έτους.
Στη συνέχεια στην πλατεία Τιμίας Ζώνης θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από την χορευτική ομάδα Νέας Τίρυνθας και μουσική λαϊκή βραδιά.
                                  ΕΚ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ