Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΚΙΒΕΡΙ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ.

    Την Tρίτη 29 Αυγούστου 2017, η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει την ανάμνηση της αποτομής της τιμίας κεφαλής του Αγίου, ενδόξου, προφήτου,  Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου και πανηγυρίζει  όλος ιδιαίτερος  ο Ενοριακός Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου στο  Κιβέρι Αργολίδος
 
Την παραμονή της εορτής,  Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 τελέσθηκε  Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός μετά θείου κηρύγματος , ιερουργούντος του ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Αργολίδος π. Χρυσοστόμου Παπουλέση. Στο τέλος του Εσπερινού έγινε η λιτάνευσης  της Ιεράς Εικόνος του Τιμίου Προδρόμου σε όλο το χωριό προς ευλογία των κατοίκων.  Ο εφημέριος του ναού και Γενικός Αρχιερατικός της Μητροπόλεως Αργολίδος , π. Πέτρος Αθανασόπουλος, ευχαρίστησε όλους τους Ιερείς που τίμησαν με την παρουσία τους τον Τίμιο Πρόδρομο καθώς και όλους τους προσκυνητές που ήρθαν στο Κιβέρι για την εορτή .
 Στον πανηγυρικό εσπερινό παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Δ.Κρίγγος  και Α. Μπαντανάς ,ο πρόεδρος του Ερμή Κιβερίου κ. Λυμπέρης , η πολιτευτής Σόνια Ταντάρου  κα.

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ