Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΑΤΑΛΗΣ-ΜΠΑΛΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΤΑΛΛΑΙΑ 2017» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ




Την Κυριακή 3η Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 8:00 μ.μ., στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή, θα πραγματοποιηθεί συναυλία της Χορωδίας της Σχολής Εκκλησιαστικής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, υπό τη διεύθυνση του Χοράρχη και Διευθυντή της Σχολής Μουσικολογιωτάτου κ. Ευαγγέλου Καπαϊδονάκη.
Η Χορωδία θα αποδώσει εκκλησιαστικούς ύμνους της Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και της Θείας Λειτουργίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μυλοποτάμου και είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ «ΤΑΛΛΑΙΑ 2017», με την ιδιαίτερη φροντίδα του υπευθύνου Πολιτισμού και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου κ. Μανούσου Κλάδου.
Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου ευχαριστεί εγκάρδια τον Δήμο Μυλοποτάμου για την συμπερίληψη της εκδηλώσεως αυτής στα «ΤΑΛΛΑΙΑ 2017» και προσκαλεί τους ευγενείς και φιλόμουσους ανθρώπους του τόπου μας να την παρακολουθήσουν, επιβραβεύοντας ηθικά την πολύτιμη για το έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας προσφορά της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, η οποία, εδώ και πολλά έτη, συμβάλλει καθοριστικά στην κατάρτιση δοκίμων Ιεροψαλτών για τη διακονία της λατρείας του εν Τριάδι Αγίου Θεού.

Από την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.