Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ» ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΧΑΛΕΠΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΤΑΛΛΑΙΑ 2017» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ.



 Με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου, και μετά τις πρώτες δύο παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 22 και 23 Ιουλίου 2017 στο θέατρο «Ερωφίλη» της Φορτέτζας Ρεθύμνου, η Θεατρική Ομάδα της Μητροπόλεως παρουσιάζει για τρίτη φορά το θεατρικό έργο του κ. Γεωργίου Καλογεράκη με τίτλο «Διγενής Ακρίτας», την Πέμπτη 31η Αυγούστου 2017 και ώρα 9:00 μ.μ., στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χαλέπας Μυλοποτάμου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η συγκεκριμένη παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μυλοποτάμου και είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ «ΤΑΛΛΑΙΑ 2017», με την ιδιαίτερη φροντίδα του υπευθύνου Πολιτισμού και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου κ. Μανούσου Κλάδου.
Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου προσκαλεί όλους, και ιδιαίτερα τους ευγενείς και φιλότεχνους ανθρώπους της Επαρχίας Μυλοποτάμου,  να παρακολουθήσουν το έργο «Διγενής Ακρίτας» και να επιβραβεύσουν ηθικά, για μία ακόμη φορά, τα μέλη της Θεατρικής της Ομάδας, οι οποίοι καταβάλλουν με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια επίμοχθες προσπάθειες για την πνευματική και πολιτιστική προαγωγή του τόπου μας.

Οι συντελεστές του θεατρικού έργου είναι αναλυτικά οι παρακάτω:

Σκηνοθεσία: Αποστόλης Κουγιτάκης.
Σκηνικά: Γιάννης Τσάβαλος.
Κοστούμια-Εξαρτύσεις-Όπλα: Γιώργης Καλογεράκης.
Ραφή Κοστουμιών: Άρτεμις Ανδρεδάκη.
Μουσική: Αντώνης Ζαχαράκης.
Σπαθογραφίες-Κινησιολογία: Αποστόλης Κουγιτάκης.
Φωτογραφίες: Βασίλης Καλιοντζάκης.
Τεχνικός Σκηνής: Μαρία Αποστολάκη-Τζωρζινάκη.
Οργανωτική Στήριξη: π. Νικόλαος Νικηφόρος.

Παίζουν: Αργύρης Νιπυράκης, Νίκος Τσουπάκης, Ειρήνη Λογιάκη, Γιώργης Αποκορωνιωτάκης, Γιάννης Τσάβαλος, Μανόλης Τζωρζινάκης, Ανδρέας Αποκορωνιωτάκης, Γιώργης Ανδρεδάκης, Μπάμπης Πατραμάνης, Νεκτάριος Μυρθιανός, Σταμάτης Γαβαλάς, Μαρία Χνάρη, Ηρακλεία Κουϊδή, Ιωάννα Σπαντιδάκη, Ιόλη Κουλούρη, Άγγελος Δασκαλόπουλος, Γιώργης Αλεξανδράκης, Δημήτρης Μπούνιας, Στάθης Γαγάνης, Μάρκος Πελαντάκης, Μανόλης Βαρούχας, Παντελής Βλαστός, Κωστής Μαστοράκης, Γιώργης Ρεράκης, Αποστόλης Κουγιτάκης.
Παιδιά: Μανόλης Μυρθιανός, Γιώργης Λελεδάκης, Γιώργης Τριπολιτάκης, Αμαρυλλίς, Άννα Τριπολιτάκη, Μαρία Μαρινάκη, Ελλήνοας Τσουπάκης, Χριστίνα Χνάρη.

Από την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.