Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Πανηγυρίζοντα Ι.Ν.Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου.


Δελτίο τύπου
«Τὴ ΙΕ' τοῦ αὐτοῦ μηνός, μνήμη τῆς πανσέπτου Μεταστάσεως τῆς ὑπερενδόξου Δεσποίνης ἡμῶν καὶ ἀειπαρθένου Μαρίας»
Την κυριώνυμο ημέρα της μεγάλης Θεομητορική Εορτής, Τρίτη 15 Αυγούστου  2017, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ιερούργησε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο.

Στον κατάμεστο από πιστούς Ναό,  που έσπευσαν να τιμήσουν τη Μητέρα της Ζωής, ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας με ύφος ενθουσιαστικό και χαροποιό, αφού ευχήθηκε σε όλους όσους γιορτάζουν χρόνια πολλά, υπογράμμισε με έμφαση:  ο τάφος  της Υπεραγίας Θεοτόκου γίνεται σκάλα που οδηγεί  στον ουρανό και οι μεσιτείες Της απλανής οδηγός σε τούτη την ανάβαση για όλους τους πιστούς.
Το Ορθόδοξο Γένος χαιρετίζει την Υπεραγία Θεοτόκο και καταφεύγει με εμπιστοσύνη και ελπίδα στη Σκέπη Της, είπε ο Σεβασμιώτατος κατακλείοντας.
Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Αστέριος Γαβότσης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και πλήθος πιστών, που  μετέλαβε  των Αχράντων Μυστηρίων.

Εκ του Γραφείου Tύπου.