Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος στο συνέδριο κατηχητών στην Παναγία Σουμελά (φωτό).

Την Πέμπτη 27 Αυγούστου ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος μετείχε στις εργασίες και την εξαγωγή πορισμάτων του 4ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ιερέων Νεότηος και Κατηχητών των Ιερών Μητροπόλεως της Εκκλησίας της Ελλάδος που διοργανώνεται από την αρμόδια Συνοδική Επιτροπή και φέτος φιλοξενείται από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας στις εγκαταστάσεις της Παναγίας Σουμελά.

Τον Μακαριώτατο, που συνόδευε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, υποδέχθηκαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Εδέσσης κ. Ιωήλ, Κοζάνης κ. Παύλος, Σισανίου κ. Παύλος και Κίτρους κ. Γεώργιος καθώς και οι σύνεδροι έξω από τον ιερό ναό της Παναγίας Σουμελά και αμέσως ακολούθησε δέηση και ο Μακαριώτατος είχε την ευκαιρία να προσκυνήσει την θαυματουργό εικόνα της Παναγίας.
Ακολούθησαν οι εργασίες της τρίτης ημέρας του Συνεδρίου με χαιρετισμό που απηύθυνε ο σεβασμιώτατος Βεροίας κ. Παντελεήμων και στη συνέχεια η ανακοίνωση των πορισμάτων και προτάσεων των πέντε ομάδων εργασίας του συνεδρίου, ενώ ο Μακαριώτατος είχε την ευκαιρία να απευθύνει πατρικούς λόγους και να ενισχύσει τους νέους εργάτες του Ευαγγελίου στο θεάρεστο έργο που επιτελούν.

Οι εργασίες του συνεδρίου συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν αύριο με πολυαρχιερατικό συλλείτουργο και στη συνέχεια στρογγυλή τράπεζα.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


























ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ