Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Η Εορτή του Αγίου Νικολάου στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας.

Με την παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ο οποίος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού εορτάσθηκε και φέτος την 5η και την 6η Δεκεμβρίου 2013, η Σεβάσμια Μνήμη του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού, στο χωριό Πάπαρι Αρκαδίας.

Στην Ακολουθία του Εσπερινού ο Σύλλογος των Απανταχού Παπαραίων προσέφερε και φέτος Αρτοκλασία, υπέρ υγείας και βοηθείας πάντων των όπου γης Παπαραίων, ανήμερα της Εορτής, Ιερείς και Ενορίτες συμμετείχαν στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προς τιμή του Αγίου.



Μετά το πέρας της Ακολουθίας του Εσπερινού αλλά και ανήμερα , προσφέρθηκαν γλυκίσματα, λουκουμάδες και αναψυκτικά στους συμμετέχοντας χριστιανούς μας.

Τέλος ο Σεβ. Μητροπολίτης μας εγκαινίασε το νέο καφέ-εστιατόριο το οποίο λειτουργεί πλέον στο χωριό μας και είναι απόρια της αγάπης της οικογενείας των συγχωριανών μας με το επώνυμο Κουρή, η οποία δραστηριοποιείτε επιτυχημένα επί πολλά χρόνια με το αντικείμενο της εστίασης στην Αθήνα.

Ευχαριστούμε τον Σεβ. Μητροπολίτην μας για την παρουσία του στην Ενορία του χωριού Πάπαρι, τους ιεροψάλτες που απέδωσαν άριστα τους ύμνους, όπως και πάντας τους ενορίτας, δωρητάς και προσκυνητάς της Πανηγύρεως.
+ Ιερεύς Ιωάννης Σουρλίγγας