..

..

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΛΑΡΙΣΗΣ
Μεγάλη εορτή και πανήγυρις τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νέας Σμύρνης στη Λάρισα, κατά το διήμερο της λαμπράς και ξεχωριστής πανηγύρεως της εορταζούσης μεγαλωνύμου Ενορίας.
Πλήθη πιστών από τη Ν. Σμύρνη και όλη τη Λάρισα, συμμετείχαν στον πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και στον πάνδημο εορτασμό του ενδόξου μεγαλομάρτυρος, Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου και Θαυματουργού, προκειμένου να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων και να ασπασθούν τις χαριτόβρυτες άγιες εικόνες του Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου και της Παναγίας Κριτσιλαριώτισσας, της και Ζωοδόχου Πηγής από τα Μύρα της Λάρισας.


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνάτιος μίλησε για το δυνατό μαρτύριο του εορταζομένου Αγίου και για την φλογερή δύναμη της πίστεώς του, ενώ στο τέλος της Θείας Λειτουργίας χειροθέτησε Αναγνώστη τον ευλαβέστατο κ.Ιωάννη Βρούζο, δόκιμο Ιεροψάλτη και υιό του εφημερίου του Ιερού Ναού, αιδεσιμολογιωτάτου π.Γεωργίου Βρούζου.