Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Η εορτή της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Τσιριλόβου


Στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Τσιριλόβου Καστοριάς, λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ, την Κυριακή 20 Μαΐου, επ’ ευκαιρία της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Νικολάου.
Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του αναφέρθηκε στο ευαγγελικό ανάγνωσμα της Κυριακής αλλά και στον Άγιο Νικόλαο τον θαυματουργό. Εάν δεν ζήσουμε εν Χριστώ..

δεν έχουμε ελπίδα, εάν δεν ομοιάσουμε τους Αγίους δεν θα δούμε το αληθινό φως και εάν δεν μετανοήσουμε και δεν διδάξουμε στα παιδιά μας την αγάπη στον Χριστό, την Πατρίδα και την οικογένεια, θα έρθουν χειρότερες μέρες.
Αλλά μίλησε και για όσους παραποιούν την ιστορία μας και επιθυμούν κάθε αποχριστιανοποίηση του κράτους, κυρίως στα σχολειά μας.
Τέλος, παρουσία πλήθους κόσμου αλλά και του νέου Βουλευτή Ανεξάρτητων Ελλήνων Καστοριάς κ. Σίμου Κουμπάνη, ο Επίσκοπός μας έψαλλε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπάυσεως όλων των σφαγιασθέντων και τελειωθέντων Ποντίων αδελφών μας.