Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση για τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας


Προς Τους Ευσεβείς Χριστιανούς Της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως    
Αγαπητοί μου αδελφοί,
Η Τοπική μας Εκκλησία, με πολλούς και διαφόρους τρόπους, συμπαρίσταται στην προσπάθεια των γονέων για την σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας. Έχουμε λοιπόν χρέος να σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας και να τα διαφυλάξουμε από τους πολλούς πνευματικούς κινδύνους και από τις ποικίλες προκλήσεις που δέχονται από παντού. Η Μητρόπολή μας θα λειτουργήσει και εφέτος τις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις στον Παρνασσό δίπλα στην Ιερά Μονή Ιερουσαλήμ Δαύλειας.
Το έργο και η πνευματική προσφορά των κατασκηνώσεων στα παιδιά μας είναι πολύ σημαντικά για τη ζωή τους, αλλά και για την μετέπειτα πορεία τους, αφού τα εφόδια που παίρνουν, οι αλησμόνητες στιγμές που ζουν και η συμμετοχή τους στη λατρευτική ζωή της Εκκλησίας μένουν ανεξίτηλες στην καρδιά τους.
Αγαπητοί μου γονείς, εμπιστευθείτε τα παιδιά σας στην Τοπική μας Εκκλησία και τα άξια στελέχη και συνεργάτες της, που θέλουν και προσπαθούν να τους εμφυσήσουν αγάπη για την ζωή, πορεία κοντά στο Θεό, στόχους που δεν οδηγούν σε αδιέξοδα, απομάκρυνση από την υπερπροστασία του σπιτιού, παροχή και καλλιέργεια αληθινών βιωμάτων, αναθέρμανση της φιλίας, και εν τέλει χαρά και ξεκούραση στην όμορφη πλαγιά του Παρνασσού κάτω από την σκέπη της Παναγίας της Ιερουσαλήμ.

Μετ’ ευχών και αγάπης 

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

† Ο ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
Για το πρόγραμμα των κατασκηνωτικών περιόδων και περισσότερες πληροφορίες πιέστε εδώ 

από : http://orchomenos-press.blogspot.com/