Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Πανήγυρης Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου, του Μακρινού στα Μέγαρα της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος.Πανηγυρικά εορτάσθηκε η Γ’ εύρεση της τιμίας κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου, του Μακρινού στα Μέγαρα. Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Βαρθολομαίου, ιερούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς: Προικονήσου κ. Ιωσήφ, Λαρίσης κ. Ιγνάτιος και Ελευσίνος κ. Δωρόθεος.
Παρουσία πολλών κληρικών Αρίστων Ιεροψαλτών, συνεργατών της τοπικής Εκκλησίας και πολλών πιστών Χριστιανών που περπατώντας πεζοί από την πόλη των μεγάρων και εκπληρώνοντας ιερό ευλαβικό τάμα προς τον Πρόδρομο του Σωτήρος και Βαπτιστή Ιωάννη έφτασαν στην Ιερά Μονή,  όπου και συμμετείχαν στην Θεία Λειτουργία των Αχράντων Μυστηρίων.