Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου-Λαγκαδά

Την Κυριακή των Μυροφόρων, στις 29 Απριλίου 2012, o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης χοροστάτησε εις τον Όρθρον στο τέλος του οποίου και ετελέσθη η Ιερά Λιτάνευσις εις ανάμνησιν  των εγκαινίων του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου-Λαγκαδά τα οποια πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή των Μυροφόρων του έτους 1998.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η Λιτάνευσις της ιεράς εικόνος των Τεσσάρων Νεομαρτύρων, Αγίου Γεωργἰου του εν Ιωαννίνοις, Αγίου Γεωργίου εκ Ραψάνης, Αγίου Κωνσταντίνου  του Υδραίου καθώς και του Αγίου Γεδεών του εκ Τυρνάβου των οποίων τα λείψανα κατατέθησαν εις το φυτόν της Αγίας Τραπέζης κατά τα εγκαίνια του Ιερού Ναού.


Μετά το πέρας της Λιτανεύσεως ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ.κ. Ιωάννης προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στην οποία και εκήρυξε το Θείο Λόγο.

Τέλος προέβη στην χειροθεσία δύο αναγνωστών.