Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

20-25 Μαΐου 2012, 6ήμερη Προσκυνηματική Εκδρομή στους Αγίους Τόπους, Ι. Μ. Σαλαμιωτίσσης, Σαλαμιού, Πάφος


ierosolyma
Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΩΤΙΣΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ 6ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ
ΕΠ' ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Αναχώρηση: 20 Μαΐου 2012 - Επιστροφή: 25 Μαΐου 2012
1η Μέρα
Συγκέντρωση των προσκυνητών στο γραφεία αε­ροδρομίου των Κυπριακών Αερογραμμών. Ανα­χώρηση του αεροπλάνου για Τελ- Αβίβ και μετά τις τελωνειακές διατυπώσεις μεταφορά των προ­σκυνητών με λεωφορεία στο ξενοδοχείο. Τακτο­ποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
2η Μέρα

Εκδρομή στη Ναζαρέτ, Τιβεριάδα, Ιορδάνη Πο­ταμό. Ολοήμερος στη Σαμάρεια Φρεάρ του Ιακώβ, Νεάπολη, Τιβεριάδα, Λίμνη της Τιβεριάδος, Ιορδάνη Ποταμό όπου θα γίνει ο αγιασμός των υδάτων και βάπτιση των Προσκυνητών και ανα­χώρηση για Καπερναούμ, Κάνα της Γαλιλαίας, Ναζαρέτ (Ευαγγελισμός της Θεοτόκου), Θαβώρειο Όρος και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
3η Μέρα
Εκδρομή στη Βηθλεέμ, Ορεινή, Κάτα Μόνας. Αναχώρηση για Άγιο Γεώργιο Πετζαλάν, Βηθλεέμ, Γέννηση του Χριστού, Τάφους των Νηπίων, Μονή Αββά Θεοδοσίου, Μονή των Ποιμένων (προαιρε­τική επίσκεψη στον Άγιο Σάββα με ιδιωτικά ταξί), Μονή του Τιμίου Σταυρού (είναι ο τόπος όπου είχε φυτευτεί από το Λωτ το Τρισύνθετο ξύλο με το οποίο κατασκευάσθηκε ο Τίμιος Σταυρός), Κάτα Μόνας, Τάφος του Αγίου Συμεών του Οεοδόχου, Ορεινήν, Προφήτη Ηλία και επιστροφή στο ξενο­δοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
4η Μέρα
Εκδρομή στη Νεκρά Θάλασσα, Όρος των Ελαιών. Ολοήμερος εκδρομή στον Άγιο Γεώργιο Χοτζεβά, Ιεριχώ (Συκομόρεα), Σαραντάριο Όρος, ύδατα του Ελισσαίου, Άγιο Γεράσιμο τον Ιορδανίτη, Νε­κρά Θάλασσα, μετάβαση στον Παλαιό Ιορδάνη, Βηθανία (εκκλησία και Τάφος του Λαζάρου) και στη συνέχεια Γεσθημανή (Τάφος της Παναγίας), Τόπο της Προδοσίας και της Προσευχής, Τόπο Λιθοβολισμού Αγίου Στεφάνου, Κολυμβήθρα Σιλωάμ, Όρος των Ελαιών, Τόπο της Αναλήψεως και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυ­κτέρευση.
5η Μέρα
Αναχώρηση για το Όρος των Ελαιών στον τόπο της Αναλήψεως, όπου θα παρακολουθήσουμε την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία επί της εορ­τής. Ακολούθως για το ναό της Αναστάσεως και ομαδική είσοδος στο Ναό με τη συνοδεία του καθορισμένου από το Πατριαρχείο ξεναγού μας, επίσκεψη και προσκύνημα των Ιερών Προσκυνη­μάτων που βρίσκονται στο Ναό και τα οποία είναι: Αποκαθήλωση, Πανάγιος Τάφος, Μη μου Άπτου, Προσωρινές Φυλακές του Χριστού, Παρεκκλήσιο Εκατόνταρχου Λογγίνου, Παρεκκλήσιο του διαμερίσαντο τα Ιμάτια μου, το Σπήλαιον της Ευρέσεως του Τιμίου Σταυρού, Παρεκκλήσιο του Ακανθίνου Στεφάνου και το φρικτό Γολγοθά. Ακολούθως επί­σκεψη στο ναό του Σολωμόντος, Άγια των Αγίων, στη χρυσή πύλη και στη συνέχεια στον Οίκο Ιωακείμ και Άννης, Προβατική Κολυμβήθρα, Φυλακές του Αγίου Πέτρου και ερχόμενοι στην Οδό του Μαρτυρίου (Φυλακές του Χριστού και των λη­στών), το σπίτι του Σίμωνος του Κυρηναίου, Αγία Βερονίκη. Στη συνέχεια επίσκεψη στην Αγία Σιών, τον Τάφον του Δαυίδ, το Υπερώον - ο τόπος όπου τελέσθηκε ο Μυστικός Δείπνος -, το σπίτι του Αγί­ου Ιωάννου του Θεολόγου όπου εκοιμήθη η Θε­οτόκος και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
6η Μέρα
Μετά το πρόγευμα επίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιε­ροσολύμων και συνάντηση με τον Μακαριότατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο Γ'. Ακολού­θως επίσκεψη στα μικρά μοναστηράκια εντός της παλιάς πόλης των Ιεροσολύμων, στην Ιερά Μονή Αγίου Χαραλάμπους, Μεγάλη Παναγία, Αγίου Ευ­θυμίου, Παναγίας Σαϊτνάγια, Αγίου Παντελεήμο­νος, Αγίου Κωνσταντίνου. Χρόνος ελεύθερος για ψώνια και ακολούθως, αργά το απόγευμα, για το Τελ-Αβίβ, αφού πρώτα περάσουμε από τον τάφο του Αγίου Γεωργίου στη Λύδα, για την επιστροφή μας στην Κύπρο.

Τιμή Συμμετοχής: €630 (σε δίκλινο) €695 (σε μονόκλινο) €550 (παιδικό)
Στην πιο πάνω τιμή συμπεριλαμβάνονται:
*Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Τελ Αβίβ - Λάρνακα.
*Φόροι αεροδρομίων.
*Διαμονή 5 βράδια σε ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα και δεί­πνο.
*Μεταφορές, εκδρομές και περιηγήσεις με πολυτελή κλιματι­ζόμενα πούλμαν.
*Ελληνόφωνο Συνοδό / Ξεναγό.
*Ανάβαση με ταξί στο Θαβώρειο Όρος.
Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει:
* Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

Στην μοναχή Αγάθη, προϊστάμενη της Ιεράς Μονής, Τηλ.99 457810, 26 442944 και στα ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΡΙΟΣ ΒΟΣΚΟΥ, Τηλ. 99 665498
Την εκδρομή θα συνοδεύσουν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος και ο Θεοφιλέστατος Χωροεπίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται με την προκαταβολή των €300 και το φωτοαντίγραφο του διαβατηρίου και το υπόλοιπο πρέπει να εξοφληθεί 25 μέρες πριν από την αναχώρηση.

από :    http://www.nisosagion.com/

από τη Συνεργάτιδα μας Διαχειρίστρια του http://delfinaki-sunset.blogspot.com/