Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Η πανήγυρις του αγ. Γρηγορίου του Παλαμά στον τόπο της ασκήσεώς του στη Βέροια. Χειροτονία διακόνου. (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ).

Την Β΄Κυριακή των νηστειών (20-03-2011) που η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη του αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ Παντελεήμων λειτούργησε στην πανηγυρίζουσα ιερά μονή Τμίου Προδρόμου Σκήτεως Βεροίας.

Σε μικρή απόσταση από την ιερά μονή σώζεται ο τόπος ασκήσεως (σπήλαιο) του αγίου Γρηγορίου του Παλαμά όπου ασκήτευσε επι σειρά ετών. Κατά τη διάρκεια της θείας Λειτουργίας ο σεβασμιώτατος τέλεσε και την εις διάκονον χειροτονία ενός από τους αδελφούς της Ιεράς Μονής, του π. Αιμιλιανού Καλοβάτσιου, ο οποίος είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής.