Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ.

     
   Το βράδυ της Παρασκευής 7 Αυγούστου 2015, στον Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βασιλικού Χαλκίδος, ετελέσθη Ιερά Αγρυπνία, προεόρτιος για την μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, αλλά και προς τιμήν των εορταζόντων Αγίων Αιμιλιανού επισκόπου Κυζίκου, Μύρωνος του Κρητός και του Νεομάρτυρος Τριανταφύλλου του εκ Ζαγοράς.
            Στην Ιερά Αγρυπνία, που μεταδόθηκε από την συχνότητα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ι. Μητροπόλεως, προεξήρχε, ελθών απευθείας από την Βόρειο Εύβοια, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, με την συμμετοχή οκτάδος Ιερέων, προεξάρχοντος του αγίου Πρωτοσυγκέλλου π. Νικοδήμου, αλλά και του Διακόνου.
         Πλήθος κόσμου προσήλθε, αφού η Αγρυπνία αυτή έχει ισχυρή παράδοση στις συνειδήσεις των κατοίκων του Βασιλικού και ευρύτερα του Ληλαντίου Πεδίου, πολλοί εκ των οποίων, κοινώνησαν και των Αχράντων Μυστηρίων.