Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Προσκυνήσαμε Τα Άγια Λείψανα της Αγίας Νεομάρτυρος Κυράννης στη Όσσα Λαγκάδα.


Αγαπητοί/ες φίλοι/ες το eisagios.blogspot.com με την βοήθεια του Τριαδικού Θεού και την Χάρη της Αγίας Κυράννης της Θαυματουργού, πραγματοποίησε σήμερα Τέταρτη 5η Οκτωβρίου προσκύνηση των Αγίων Αυτής Λειψάνων στον Παλαιόν Ιερόν Ναών των Παμμεγίστων Ταξιάρχων στο Δ.δ. Όσσης του Δήμου Λαγκάδα όπου και Βρέθηκαν.

Φθάνοντας στον Ιερό Ναό και μπαίνοντας μέσα νιώσαμε κάτι να μας ταράζει, όταν δε την Αντικρίσαμε για Πρώτη φορά (δεν την είχαμε ξαναδεί )στο μεγάλο Της Προσκυνητάρι Της νιώσαμε μια αγαλλίαση (λες και την γνωρίζαμε λες και την ξέραμε χρόνια, σαν να μας περίμενε σαν να μας Καλωσόρισε στο Σπίτι της).

Ανάψαμε τα κεράκια μας Προσκυνήσαμε τα Άγια Λείψανα της και μια και δυο και τρεις φορές (την μεσημέρι και ήμαστε μόνοι μας), πήραμε λαδάκι από το καντήλι Της και βγάλαμε πολλές φωτογραφίες.

Όταν μπήκα στο χώρο του Ιερού Βήματος και βρήκα το Σημείο που βρεθήκαν τα Άγια Λείψανα Της ένιωσα για μια ακόμη φορά ότι ο Τριαδικός Θεός δεν Αφήνει τίποτα να χαθεί.

Μεγάλη τιμή για τους Αρχιερείς , Ιερείς και Διακόνους να Τελούν την Θεία Λειτουργία Επάνω Στα Άγια Λείψανα Της Αγίας.

Όταν φύγαμε από τον Παλαιό Ιερό Ναό Των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, θέλαμε να πάμε στον Ιερό Ναό της Αγίας Νεομάρτυρος Κυράννης, στο δρόμο χαθήκαμε ναι σε λίγα μέτρα χαθήκαμε, δεν ρωτήσαμε κανένα παρακαλέσαμε την Παναγία μας και την Αγία και το αυτοκίνητο μας πήγε μόνο του στο Ναό Της.

Την Τρίτη 11η Οκτωβρίου 2011 Εδώ τον Ναό Των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Όσσης θα τελέσει Δοξολογία επί τη ανεύρεση των Ιερών Λείψανων της Αγίας Νεομάρτυρος Κυράννης και επί τη επετείω 260 ετών από του Ιερού μαρτυρίου Αυτής ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Λιτάνευσης των Ιερών Λείψανων της Αγίας Νεομάρτυρος Κυράννης από τον Παλαιό Ιερό Ναό Των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Όσσης στον Ιερό Ναό Αγίας Νεομάρτυρος Κυράννης Όσσης.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τον Παλαιό Ιερό Ναό Των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Όσσης, Των Ιερών Λειψάνων της Αγίας Νεομάρτυρος Κυράννης, του Σημείου ανεύρεσης Των Ιερών Λειψάνων και του Ιερού Ναού της Αγίας Νεομάρτυρος Κυράννης Όσσης.