Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Εναρκτήριο Συνέδριο Κατηχητών και Στελεχών Νεανικού Έργου.

Το εναρκτήριο Συνέδριο Κατηχητών και Στελεχών Νεανικού Έργου της Τοπικής μας Εκκλησίας, ενόψει της λειτουργίας των κατηχητικών σχολείων των ενοριών, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29/9, στις 11.00 π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας.

Τον Αγιασμό της ενάρξεως θα τελέσει ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος, ο οποίος θα κηρύξει την έναρξη του Συνεδρίου. Θα ακολουθήσει εισήγηση του Πρωτ. Αντωνίου Καλλιγέρη, Msc Ηθικής και Κοινωνιολογίας, Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ, Διευθυντή στη Διεύθυνση Ποιμαντικής Γάμου και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Μέλους της Συνοδικής Επιτροπής Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητας, με θέμα «Από τη σύγκρουση στη συνάντηση».

Στη συνέχεια, θα σχηματιστούν τέσσερις ομάδες εργασίας, ανά βαθμίδα κατήχησης.

Θα ακολουθήσει στην καταληκτήρια συνεδρία: α) ενημέρωση για τις διάφορες δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, ενημέρωση για τα Επιμορφωτικά σεμινάρια, β) ανταπόκριση από το Πανελλήνιο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά, γ) η ακολουθία χειροθεσίας των νέων Κατηχητών, δ) η επίδοση των διορισμών των Υπευθύνων Ιερέων Νεότητας και Κατηχητών από τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος θα κλείσει το Συνέδριο.

Τέλος θα παρατεθεί γεύμα προς τιμήν των συμμετεχόντων.

Εκ του Γραφείου Τύπου.