Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Λαμπρός εορτασμός των Πολιούχων της Ι.Μ. Μιχαλουπόλεως.

Στις 5 Ιουλίου εκάστου έτους η Ι. Μητρόπολη Μιχαλουπόλεως και Κασσοβίας της Εκκλησίας Τσεχίας και Σλοβακίας εορτάζει τους Αγίους Τέσσερις Πολιούχους της, τον Άγιο Ηγεμόνα Μεγάλης Μοραβίας Ραστισλάβο, τον Άγιο και δίκαιο ομολογητή πρεσβύτερο Αλέξιο Τόθ τον εκ Σλοβακίας, τους Αγίους νεομάρτυρες Ελένη εκ Σινώπης του Πόντου και Παχώμιο τον Νέο.

Με την ευκαιρία αυτή, στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό των Αγ. Κυρίλλου και Μεθοδίου στην Μιχαλούπολη (Μιχάλοβτσε) Σλοβακίας τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μιχαλουπόλεως και Κασσοβίας κ. Γεωργίου και συνιερουργούντων των ιερέων και διακόνων της πανηγυρίζουσης Ι. Μητροπόλεως καθώς και προσκεκλημένων ιερέων των Ι. Μ. Πρέσοβ Σλοβακίας και Ολομοούτς και Μπρνό Τσεχίας. 

η  συνέχεια:  Εδώ