Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, στα Αποίκια της Άνδρου.

 Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρὀθεος Β΄ ιερούργησε σήμερα το πρωί στο Καθολικό της πανηγυριζούσης παλαιφάτου Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης Μεγαλομάρτυρος και Χρυσοβαλάντου, στα Αποίκια της Άνδρου, με την παρουσία πολλών πιστών, Ανδρίων και παρεπιδημούντων.
Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β', εξ αφορμής της σημερινής Ευαγγελικής Περικοπής, επεσήμανε ότι ο Χριστός έρχεται συχνά στη ζωή μας, για να μας καλέσει στη σωτηρία και να μας στηρίξει στον καθημερινό μας αγώνα, εμείς, όμως, με τις πράξεις και τις επιλογές μας Τον άπομακρύνουμε από τη ζωή μας, γεγονός που μας καθιστά υπεύθυνους για την ηθική και πνευματική μας προκοπή και την κοινωνική πρόοδο και συνοχή, αφού, κατά τα αδιάψευστα λόγια Του «χωρίς εμού ου δύνασθε ποιείν ουδέν»!
Εμνήσθη, τέλος,του αειμνήστου Σεβαστοκράτορος, Δευτεροκτήτορος και εκ βάθρων ανακαινιστού της Μονής Ελευθέριου Πολέμη και ευχήθηκε προς τους συνευχομένους οικογενείς του και τους παρισταμένους πιστούς για τον επιόντα Παναγιώνυμο μήνα Αύγουστο.

για όλες τις φωτογραφίες:  Εδώ